Deed het bewust, wilde dat hij mij zo zou zien, echt fout!

Mocht thuis blijven.
Bikini aan. Lekker naar buiten. Boekje, wijntje, fijn. In mijn ooghoek zie ik bij de buurman het rolgordijn iets omhoog gaan. Hmmmmm.
Topje uit, broekje. Maakt mij niet uit. Gewoon ineens zin aan.
Zit zo , mocht hij nog boven zijn, hij mij goed kan zien. Moet het eigenlijk niet doen, maar vind het machtig spannend. Kijk, hij moet net niet doorhebben, schuin naar boven. Zie iets bewegen, en volgens mij is het rolgordijn ook iets verder omhoog gegaan.
Weet haast zeker dat hij nu kijkt.

Leg mijn boekje aan de kant. Zak onderuit. Streel mijn borsten, ga met mijn vingers naar mijn poesje. Streel mijn klitje.
Nu word ik steeds geiler. Fijn gevoel. Kom al snel zalig klaar. Kijk schuin naar boven. Zie hem staan. Echt wel. Doe net alsof er niks is gebeurt. Neem een slokje. Ben nu niet meer zo geil. Baal dat ik het heb gedaan. Besef het nu pas. Leg een handdoek over mijn lichaam. Francis, stomme oen, had je niet moeten doen. Baal best.
Pak mijn boekje. Heb niet eens door dat de poort open, weer dicht gaat.
“Hoi Francis’., Kijk hem, Mike, verschrikt aan. Sla mijn ogen ‘neer’. Kan wel door de grond zakken.

Trekt hij de handdoek plots weg. Lig ik daar naakt. Zie Mike mij bekijken. ‘Je bent mooi’.
Gaat bij mij op de ligbank zitten. Weet niks te zeggen. Zijn hand streelt mijn borsten. Voel dat ik harde tepels krijg. ‘Fijn als ik je aanraak’? Kan allen maar ja knikken. Voel zijn hand over mijn buik, volg die, naar mijn poesje. Door mijn natte spleetje. Raakt even mijn klitje aan.
‘Hmm, likt zijn vingers schoon, je bent lekker’.
‘Zag je lekker bezig toen ik boven was, volgens mij wilde jij dat ik alles zag, toch’? ‘Heb ook iets ‘lekkers’. Hij gaat staan. Kijk hoe zijn korte broek naar beneden gaat. Zijn hand achter zijn onderbroek. Volg al zijn bewegingen. Trekt die ook uit. Weet niet waar ik kijken moet.

‘Vast lekker’. Zijn stijve gaat door zijn hand. Zie voor het eerst een echte stijve pik. Mijn god. Mike pakt mijn hand vast. Naar zijn stijve.
‘Voel maar’. Mijn hemel. Hij helpt mij. Op en neer.
Mijn hand haalt hij ‘weg’. Komt nu heel dichtbij. Trekt zijn eikel bloot. Voel die tegen mijn lippen. ‘Francis, gebruik je tong maar, is lekker’. Doe het. Onwennig.
‘Nu je mond open’. Krijg zijn stijve in mijn mond. Mike beweegt. ‘Ohhh, jaaaaaa’.
‘Francis, zie Mike vreemd kijken, dit is lekker’.

“Klaar, deed je lekker’. Gelukkig, Mike vindt het zo genoeg.
Wat doet hij? Komt tussen mijn benen. Gaan uit elkaar. Kijk ‘angstig’. Zie hoe hij zijn stijve richting mijn poesje manoeuvreert. Zit in mij. Mijn handen tegen zijn borst.
In en uit mij. Zet mijn nagels in zijn borst, best stevig, maakt hem niks uit.
Voel zijn tong over mijn lippen. Blijft in en uit mij stoten. Ga het lekker vinden. Merkt Mike. Blijft stoten.
‘Jaaaa, Francis, ik kom al’. Schokt helemaal. Nog een paar ‘stoten’. Likt mijn tepels. ‘Francis’. Kijk Mike aan. ‘Heel erg fijn’. Mijn hemel. Zijn zaad heeft hij in mij gespoten.
Kijk naar zijn, nu slappe pik, gaat naast mij zitten.

Streelt mijn gezicht. ‘Francis, als er iets is, kan jij altijd een beroep op mij doen’. Krijg nog een kus. Mike gaat weer naar zijn huis.
Pak de handdoek. Ril helemaal. Besef het niet echt helemaal. Heb best lekkere sex gehad. Mijn god, met Mike.
Ga naar binnen, ga douchen, denk aan wat er net is gebeurt.
Maak iets te eten. Mijn gedachten zijn er niet helemaal bij. Eet stoïcijns mijn eten op.
Ruim alles netjes op.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *