Collega van mijn vader

Mijn naam is Max ik ben 18 jaar oud en ik woon nog bij mijn ouders thuis ik ben een student maar aangezien ik dicht bij school woont ben ik lekker thuis blijven wonen dat is gezelliger en makkelijker ook.
Mijn ouders hebben allebei een goede baan en zelf heeft ik ook een leuk bijbaantje. Ik ben vrijgezel maar ik hoeft niet te klagen over aandacht dat heeft ik genoeg en ik geniet vol op van het moment dat ik nu vrijgezel bent.
Ik mag dan ook niet klagen over hoe ik eruit ziet ik sport regelmatig en ik eet over het algemeen erg gezond. Als ik op een avond aan het avondeten zit met mijn ouders wordt mij verteld dat ik mee moet gaan naar een bedrijfsfeest van mijn vader zijn werk.
Nu is dit bedrijfsfeest elke jaar maar aangezien ik de afgelopen 2 jaar ook niet bent meegegaan moet ik dit jaar van mijn ouders mee gaan het is namelijk altijd erg belangrijk voor mijn vader dit feest want zijn baas wilt ook graag de familie van zijn werknemers zijn en een of twee keer missen kan maar meer ook niet.
ik hoor dat het feest volgende week zaterdag is.
Eigenlijk had ik planen om te gaan stappen met mijn vrienden deze dag maar mijn vader zegt dat dit ook kan aangezien het feest middags zal zijn en dan kan ik s avonds gewoon naar mijn vriend toe gaan om te stappen dan wordt ik door mijn ouders afgezet bij het station.
Nu ik weet dat ik gewoon kan gaan stappen met mijn vriend en aangezien het erg belangrijk voor mijn ouders is ga ik mee naar zijn bedrijfsfeest.
Ik vind de bedrijfsfeesten nooit zo leuk het is altijd saai je moet dan weer met iedereen een praatje maken wat voor mij zo verplicht aanvoelt het enigste voordeel is dat er altijd wel gratis eten en drinken is meestal zijn deze feesten s avonds maar deze keer gelukkig op een zaterdagmiddag.

Inmiddels is de dag aangebroken van het feest ik moest mij van moeder wel weer op zijn best aankleden wat ik dus ook doet en ook mijn vader en moeder zien er op het best uit,
We rijden nu naar de locatie toe wat een mooie locatie is aan het meer en nadat we bij de ingaan onze uitnodiging laten zien komen we binnen.
De baas van mijn vader en zijn vrouw staan iedereen op te wachten en ik begroet hem natuurlijk ook we hebben zo plichtmatig praatje waar ik zo hekel aan heeft dat ik zo groot bent geworden en hoe het gaat met mijn studie gaat en dat hij zich nog kan herinneren dat ik hier als klein kereltje rond liep en ik moet ook zijn vrouw de gebruikelijke drie kussen geven en een praatje.
hierna heeft ik weer verschillende praatjes met mensen en ook de gebruikelijke drie kussen de gesprekken zijn ongeveer dezelfde onderwerpen en na ik een dikke 2 uur heeft gepraat kan ik eindelijk gaan zitten ik zit net aan een biertje als ik iemand op mij af ziet lopen de enigste persoon waar ik wel naar uitgekeken heeft om te zien namelijk Quinty zij is de persoon die de hechtste samenwerking heeft met mijn vader ik heeft haar ook al jaren niet meer gezien.
Hey Max jongen ik had je bijna niet herkent wat ben je gegroeid zegt ze en ik van Quinty krijg ik de gebruikelijk drie zoenen maar ook nog eens een stevige knuffel.
Quinty is nu 48 jaar ze is een brunette ze is slank 1m70 lang cup c en ze ziet er vandaag zeer sexy uit met haar tijgerjurkje die best wel kort valt met haar panty’s eronder met zwarte laarzen.
Quinty ziet er voor haar leeftijd heel erg goed uit het is dat ik weet dat ze 48 is want ze ziet er dik 10 jaar jonger uit dan ze in werkelijkheid is.
Ik heeft sinds ik klein bent want zo lang kan ik haar al Quinty altijd de aardigste gevonden op de feestjes we kunnen dan ook altijd lachen met elkaar. en ook nu is het snel weer raak Quinty komt nu bij mij en mijn ouders zitten en we praten en lachen wat af met elkaar.
Quinty klaagt nu ook dat ze helemaal gen fan is van deze feestje maar ja dat eigenlijk een soort van verplicht bent want kom je niet dan sta je er niet goed op en krijg de baas de pik op je.
Ook de slijmbalen van het bedrijf slijmen nu ook weer erg ook een reden waarom Quinty net zoals mij dit soort verplicht feestjes haat.
Ik praat nu met Quinty nu ook over mijn studie over het feit dat ik vrijgezel bent net zoals ik nu hoor Quinty ook is ook het feit dat ik sinds ze mij drie jaar geelden voor het laatste heeft gezien ik echt verandert bent van een jongen naar een echte man en dat de tijd zo snel gaat.
Quinty ziet er voor haar leeftijd ook nog steeds prachtige uit en maakt haar schoonheid nog steeds dezelfde diepe indruk op mij net zoals de jaren hiervoor toen ik haar telkens zag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *